Acesta este un magazin demonstrativ. Toate comenzile efectuate prin acest magazin nu vor fi onorate.

De ce MicroGradini?

Conceptul de microgrădină s-a conturat din nevoia de a avea o grădină chiar dacă nu dispunem de spațiu suficient și de timp pentru a creea și întreține o grădină obișnuită.

Cu efort mic și indiferent de spațiul de care dispuneți, vă puteți bucura de un aranjament din plante, pietre și mobilier de grădină în miniatură, iar pentru plăcerea celor mici se pot adăuga personaje de basm și animăluțe care să completeze decorul. 

Pentru un stil de viață sănătos vă stăm la dispoziție cu accesorii pentru grădini verticale, ideale pentru bucătărie: cu ajutorul acestora puteți să vă bucurați tot anul de plante aromatice proaspete și legume, dar pot fi folosite și pentru plante decorative.

Dacă de cele mai multe ori creativitatea nu are limite, accesoriile de care avem nevoie pentru o microgrădină, un terariu sau un perete verde sunt mai greu de găsit și mai ales greu de găsit în același loc: de aici s-a născut ideea acestui magazin online - să dăm o mână de ajutor celor care doresc să își înfrumusețeze viața, punând la dispoziție atât plantele cât și accesoriile necesare creării celor mai simpatice spații verzi de interior. Încercăm să găsim soluțiile perfecte pentru orice spațiu și aranjamentele potrivite pentru stilul locuinței/biroului vostru, fie că preferați ceva vesel și colorat, fie elegant în culori neutre. 

Un spațiu nefolosit, oricât de mic ar fi acesta, se poate transforma într-o oază de verdeață și sănătate cu plantele potrivite și puțină imaginație.

 

Compară produse

Nu aveţi produse de comparat